Close

Met wat vertraging hebben we dan toch een winnaar!

Zaterdag morgen: een grote bokaal met nummertjes in én een 14-maandertje die me nieuwsgierig aankijkt. Zou ze haar handje in die pot mogen steken?

Na een eerste poging had Petite Bout de Chou meteen alle papiertjes in haar handjes en moesten we opnieuw beginnen. Maar bij poging twee liep alles goed. Nummertje vier kwam uit de pot en daarmee werd Elke Jansen (4de reactie) de winnaar van onze eerste give-away. Proficiat Elke!

Mijn plan om op Internationale Vrouwendag (een feestdag hier in Burkina faso!!!) een dame gelukkig te maken, viel jammer genoeg in het water. Een slechtwerkende internetverbinding strooide roet in het eten. Vandaag loopt alles gelukkig weer normaal.

Maar hé, maakt wat langer wachten het winnen niet extra leuk???

3 thoughts on “Met wat vertraging hebben we dan toch een winnaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.