Close

Mara Mini Dress – guestpost at Compagnie M. Blogtour

Hoera! Vandaag neemt Petite Bout de Chou eindelijk met haar Mara deel aan de blogtour van Compagnie M.! Ik volg Compagnie M. al van voor er sprake was van Mara dus was dit voor mij een fantastische eer. 

Voor de details van mijn blousje, dat uiteindelijk een Mara Mini Dress is geworden verwijs ik jullie graag naar de pagina van de blogtour: http://compagnie-m.com/blog/petiteboutdechou-mini-mara-dress/.

Tot slot  wil ik jullie graag uitnodigen om zelf ook met het Mara patroon aan de slag te gaan en deel te nemen aan de Mara Sew-Along. Je kan er heel mooie prijzen mee winnen! Alle details vind je hier: http://compagnie-m.com/sewalong-mara-2014/ 

Ik hoop alvast dat jullie genieten van mijn Mara. Ik hoor het graag!

6 thoughts on “Mara Mini Dress – guestpost at Compagnie M. Blogtour

  1. Kan het nog schattiger worden? Dit is echt super cute! Ze is om op te eten. Een kleine tip wel: strijk niet over je lintje want als het synthetisch is, kan he smelten van de warmte. Een tip van een ervaringsdeskundige! 😉 M

Leave a Reply

Your email address will not be published.